• Головна
  • Новини
  • Списки українських заручників на Донбасі і в РФ передали у Ватикан...

Списки українських заручників на Донбасі і в РФ передали у Ватикан

06.07.2016, 10:33
Списки українських заручників на Донбасі і в РФ передали у Ватикан - фото 1
Голова Адміністрації Президента Борис Ложкін передав у Ватикан списки українських заручників, яких утримують на окупованому Донбасі і у в'язницях РФ. Він передав ці списки пiд час зустрiчi з держсекретарем Святого Престолу П’єтро Пароліном.

lozhkin_6.jpgГолова Адміністрації Президента Борис Ложкін передав у Ватикан списки українських заручників, яких утримують на окупованому Донбасі і у в'язницях РФ. Він передав ці списки пiд час зустрiчi з держсекретарем Святого Престолу П’єтро Пароліном.

Нардеп Ірина Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці написала: "Ми дійсно стукаємо в усі двері і шукаємо всі шляхи для звільнення заручників. Сьогодні Глава АП Борис Ложкін за дорученням президента передав в Ватикані Папі Римському списки українських заручників, тих, що утримують на окупованому Донбасі і в тюрмах РФ. Ми шукаємо всі шляхи звільнення, всі можливі варіанти пошуку компромісу задля того, аби українці були на волі. В списку - всі ті, за кого боремося в рамках мінської групи, в співпраці з СБУ". Про це інформує «Експрес».