• Головна
  • Новини
  • УГКЦ проведе 18–21 серпня IV Всецерковну прощу до Патріаршого cобору...

УГКЦ проведе 18–21 серпня IV Всецерковну прощу до Патріаршого cобору

09.08.2016, 12:08
УГКЦ проведе 18–21 серпня IV Всецерковну прощу до Патріаршого cобору - фото 1
У процесі приготувань до прощі в Патріаршому соборі розпочали роботи, пов’язанні з озвученням храму та площі довкола нього.

В УГКЦ 18–21 серпня пройде IV Всецерковна проща до Патріаршого собору Воскресіння Христового Української Греко-Католицької Церкви в Києві.  У процесі приготувань до прощі в Патріаршому соборі розпочали роботи, пов’язанні з озвученням храму та площі довкола нього.

Як повідомляє прес-служба Патріаршого собору, розпочато також організаційний процес зі встановлення над храмом найбільшого дзвону, назва якого Архистратиг Михаїл. Дзвін було виготовлено в Королівській дзвонарні Голандії, а вага його становить 4 тони. Окрім того, під час прощі відбуватиметься з’їзд катехитів з усієї України, приурочений 25-річчю легалізації УГКЦ і початку катехетичної діяльності в Україні. 

Паломники, які прибудуть у ці дні до Патріаршого собору, зможуть приклонитись копіям чудотворних ікон Унівської Богородиці, Матері Божої Неустанної Помочі та Яворівської Богородиці, котрі на той момент перебуватимуть у головному храмі УГКЦ.

patr_sobor_small.jpg