• Головна
  • Новини
  • Митрополит Львівський Архиєпископ Мечислав Мокшицький привітав вірних з Воскресінням Христовим...

Митрополит Львівський Архиєпископ Мечислав Мокшицький привітав вірних з Воскресінням Христовим

27.03.2016, 12:17
Митрополит Львівський Архиєпископ Мечислав Мокшицький привітав вірних з Воскресінням Христовим - фото 1
Святкове привітання Митрополита Львівського Архиєпископа Мечислава Мокшицького до римо-католиікв України оприлюднив офіційний сайт РКЦ в Україні.

Святкове привітання Митрополита  Львівського Архиєпископа Мечислава Мокшицького до римо-католиікв України оприлюднив офіційний сайт РКЦ в Україні.

Мечислав.jpg

У привітанні, зокрема, сказано:

«Будучи справжніми свідками Воскреслого Христа, словом і ділом проголошуймо всім навколо радісну звістку про те, що Бог живе, а Його милосердя і нетлінні дари невичерпні.

На час святкування Пасхальних Тайн бажаю, щоб радість, світло і мир Великодня наповнювали Ваше серце, щоб Воскреслий Господь додавав надії на те, що тягарі та клопоти щоденності, з’єднані з хрестом Ісуса, провадять до повноти життя у Бозі.

Запевняю, що за всіх Вас, довірених моїй пастирській опіці, молю Господа, особливо за тих, хто зазнає несправедливості, суспільної нерівності, хто терпить через хворобу душі і тіла, хто через військове служіння, чи з приводу виїзду закордон у пошуках праці є далеко від близьких, хто сумує і почуває себе самотньо.

Піднесімо вгору серця і разом з усіма віруючими визнаймо:

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!»