• Головна
  • Новини
  • У Львові презентуватимуть книжку історій людей з розумовою неповносправністю «Крізь вушко голки»...

У Львові презентуватимуть книжку історій людей з розумовою неповносправністю «Крізь вушко голки»

30.09.2015, 14:19
У Львові презентуватимуть книжку історій людей з розумовою неповносправністю «Крізь вушко голки» - фото 1
Презентація відбудеться 3 жовтня 2015 року в конференц-залі Українського Католицького Університету (вул. Хуторівка 35а). Початок – о 16:00. Вхід – вільний.

Спільнота «Лярш-Ковчег» запрошує усіх охочих на презентацію книжки Вікторії Дмитрук «Крізь вушко голки».

Презентація відбудеться 3 жовтня 2015 року в конференц-залі Українського Католицького Університету (вул. Хуторівка 35а). Початок – о 16:00. Вхід – вільний.

Крізь_вушко_голки.jpg

Книжка «Крізь вушко голки» - це чотирнадцять історій людей, «… які мають розумову неповносправність, які живуть поряд із нами, які люблять, страждають, відчувають і радіють. Людей, яких хтось любить, а хтось – соромиться, хтось – товаришує з ними, а хтось – уникає їх, хтось – поважає, а хтось – зневажає…» (уривок з передмови книжки).

«…Думаю, що я нормальний, але маю свою особливість… Мені просто важко думати взагальному, а так я цілком нормальний. Думаю, що Василь Кодра – гарний і любить дівчат, що він може гарно працювати і малювати, вміє шуткувати і буває вредним. Хочу, щоб інші мене теж таким бачили…» - Василь Кодра, хлопець з розумовою неповносправністю про розумову неповносправність і про себе (уривок з книжки).

У програмі презентації: показ буктрейлера, виступи автора книги – Вікторії Дмитрук та друзів спільноти «Лярш-Ковчег», осіб з розумовою неповносправністю, чиї історії увійшли у збірку інтерв’ю, також запрошені ті люди, завдяки яким вийшла ця книжка у світ. Подія передбачена для широкого кола людей.

Захід відбувається в рамках VІІІ Екуменічного соціального тижня. З подіями цього Всеукраїнського форуму ви можете ознайомитись на сайті: http://esweek.org.ua.

*Організатор заходу і видання книжки «Крізь вушко голки» - громадська організація «Лярш-Ковчег». У Львові, організація об’єднує: чотири творчі майстерні для осіб з розумовою неповносправністю; денну програму для осіб з глибокою неповносправністю та будинок підтриманого проживання. Місія організації – об’являти особливі дари осіб з неповносправністю для творення більш гуманного суспільства. Основні напрямки діяльності: створення програм з працетерапії та реабілітації, створення умов для самовираження та самореалізації; сприяння інтеграції в суспільство; підтримка родин.

презентація.jpg