• Головна
  • Новини
  • Анонс: Презентація ікон на склі з колекції Остапа Лозинського «Червоні образи»...

Анонс: Презентація ікон на склі з колекції Остапа Лозинського «Червоні образи»

16.12.2014, 12:18
Анонс: Презентація ікон на склі з колекції Остапа Лозинського «Червоні образи» - фото 1
16 грудня, о 17.00, в галереї сучасного сакрального мистецтва «Іconart» відбудеться відкриття виставки гуцульських та покутських ікон на склі з колекції Остапа Лозинського «Червоні образи».

ікони_на_склі.jpg16  грудня, о 17.00, в галереї сучасного сакрального мистецтва «Іconart» відбудеться відкриття виставки гуцульських та покутських ікон на склі з колекції Остапа Лозинського «Червоні образи».

Остап Лозинський у першу чергу відомий як художник, ініціатор та учасник багатьох значних мистецьких акцій. Проте колекціонерство є також однією з яскравих сторін його особистості. Уся колекція, зібрана ним за останній час, налічує близько 40-ка унікальних гуцульських та покутських образів та доводить, що при великому бажанні і працьовитості можливо створити винятково гарну колекцію навіть у час, коли, здавалось би, щораз важче відшукати автентичні речі у їхньому первинному середовищі.

Виставку можна відвідати з 16 грудня до 20 січня в галереї сучасного сакрального мистецтва «Іconart» за адресою: м. Львів, вул. Вірменська 26, з 12 до 19 год. щоденно, крім понеділка.