• Головна
  • Новини
  • Анонс: Українські католики-харизмати збираються на щорічну конференцію...

Анонс: Українські католики-харизмати збираються на щорічну конференцію

07.10.2014, 22:04
Анонс: Українські католики-харизмати збираються на щорічну конференцію - фото 1
Щорічна католицька харизматична конференція «Вогонь» пройде 18 жовтня на території храму РКЦ «Христа Царя Всесвіту» у м. Хмельницькому.

Щорічна католицька харизматична конференція «Вогонь» пройде 18 жовтня на території храму РКЦ «Христа Царя Всесвіту» у м. Хмельницькому.

Співорганізаторами конференції є Школа Християнського Життя та Євангелізації (ШХЖіЄ) і Об’єднання католицьких спільнот (ОКС).

Доучасті запрошені священнослужителі РКЦ та УГКЦ, члени спільнот Католицької Віднови у Святому Дусі, всі християни, що прагнуть спільної молитви і прославлення Бога. 

Конференція пройде за участю єпископа Леона Дубравського, ординарія Кам’янець-Подільської дієцезії РКЦ та єпископа Дмитра (Григорака), владики Бучацького УГКЦ.

У програмі: сільна Євхаристія, акафіст, молитовне поклоніння, прославлення, християнська медитація над Словом Божим, а також дві конференції за темами «Пророцтво у Святому Писанні» (о. Петро Куркевич, капуцин) та «Що говорить Дух Церкві?» (Орест Григорчак, голова ОКС).

Початок реєстрації учасників конференції розпочнеться о 7:30 за адресою: м. Хмельницький, проспект Миру, 55. Початок конференції о 9:30, завершення о 22:30.

Членський внесок: 50 грн. (включає організаційний збір та обід).

Із запитаннями звертатися на адресу: [email protected], або за тел.: 0969430499, 0665372640

Обов’язкова попередня реєстрація!

Конференція руху онови у Святому Дусі. Фото зі сайту dominic.ua