• Головна
  • Новини
  • Стартував ІV Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні»...

Стартував ІV Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні»

10.06.2014, 11:55
Організатор конкурсу — Інститут екуменічних студій Українського Католицького Університету за підтримки французької асоціації «Репортери надії».

У День журналіста, 6 червня, стартував ІV Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні».

Організатор конкурсу — Інститут екуменічних студій Українського Католицького Університету за підтримки французької асоціації «Репортери надії».

«У цей тривожний, неспокійний для нашої країни час саме Ви можете стати рупором надії такої потрібної для кожної людини і саме ви можете отримати звання Репортера надії», — говорять в ІЕС.

Це конкурс на кращу статтю, репортаж або програму, яка є «інформацією-носієм рішень», тобто не лише розкриває проблеми сучасного суспільства, а й показує шляхи їх вирішення та спонукає людей до дій.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету та надіслати матеріали, що містять вирішення актуальних проблем сучасного суспільства у сфері економіки, релігії, культури та соціальних питань. Матеріали, подані на конкурс, мають бути опубліковані, озвучені, показані у будь-яких українських засобах масової інформації (українською або російською мовою), а також розміщені в електронних ЗМІ в період з 6 червня 2014 року по 7 червня 2015 року.

Визначення найкращих робіт відбуватиметься у чотирьох номінаціях: «Суспільство»,  «Економіка», «Культура», «Релігія».

Матеріали на конкурс приймаються впродовж року до 7 червня 2015 року включно.

Нагородження переможців відбудеться одразу після їх оголошення членами журі (під час VIІІ Екуменічного Соціального Тижня у жовтні 2015 року). Четверо авторів, які посядуть перші місця у кожній окремій категорії, отримають грошові винагороди та відзнаки учасників Конкурсу. Автори двох наступних місць – призи від спонсорів і дипломи учасників Конкурсу. Фіналісти отримають дипломи учасників Конкурсу.

Матеріали з поміткою «На конкурс» та анкету (можна завантажити тут: http://www.ecumenicalstudies.org.ua/novini-konkursu/iv-vseukrajinskii-konkurs/anketa-uchasnika-konkursu) надсилайте на адресу Інституту екуменічних студій Українського Католицького Університету: 79011, Львів, вул. Свєнціцького, 17, або на електронну скриньку [email protected].

Детальна інформація про конкурс: http://www.ecumenicalstudies.org.ua/reportery