• Головна
  • Новини
  • У листопаді християнські лідери Східної Європи зберуться на Форумі в Києві...

У листопаді християнські лідери Східної Європи зберуться на Форумі в Києві

03.10.2013, 13:50
Східноєвропейський Лідерський Форум - щорічна міжнародна подія. Форум є ініціативою різних церков і християнських служінь зі Східної Європи. Цього року захід пройде 13-16 листопада в столиці України.

Східноєвропейський Лідерський Форум - щорічна міжнародна подія. Форум є ініціативою різних церков і християнських служінь зі Східної Європи. Цього року захід пройде 13-16 листопада в столиці України.

Мета Форуму – спонукати учасників поширювати біблійні цінності в усі сфери життя суспільства.

У роботі Форуму візьмуть участь понад 70 спікерів з України , Білорусі , Молдови , Литви, а також Великобританії і США. На пленарних секціях з різних напрямків християнської діяльності спікери представлять цілі та виклики, перед якими стоїть сьогодні Церква. Серед них: «Апологетика», «Євангелізація», Мистецтво», «Медіа і комунікації», «Місіонерство і відкриття церков» , «Освіта», «Сімейне служіння», «Студенти і молоді професіонали», «Церковне лідерство», «Церква і громадянське суспільство».

За словами організаторів, під час Форуму координатори секцій та спікери поділяться багаторічним досвідом, успішними проектами і разом з учасниками шукатимуть біблійні стандарти для кожної конкретної сфери служіння і шляхи їх реалізації. Майстер-класи  дискусії, круглі столи дозволять брати активну участь у виробленні стратегій і стати ініціаторами спільних проектів у майбутньому.

На секції « Церковне лідерство» досвідом пасторського служіння, принципами творення сильної команди в помісної церкви будуть ділитися Анатолій Козачок , пастор церкви «Філадельфія» та Сергій Цвора, єпископ Об'єднаної Церкви ХВЄ в Білорусі, а також інші спікери. Олег Гончар, керівник проекту «На Грані» і топ -спікери секції «Медіа і комунікації» представлять ефективні методи роботи в ЗМІ. Семінари з консультування та Духовного наставництва проведе Глінн Харрісон, заслужений професор Брістольського університету. На секції «Сімейне служіння» розглянуть шляхи зміцнення шлюбу, виховання дітей, сімейне законодавство, проблеми сирітства та інші.

«Велике доручення: «Ідіть і навчіть всі народи»є настільки ж актуальним сьогодні , як і 2000 років тому. Рішення і виклики , перед яким стоїть Церква в сучасному світі, спонукають нас, християнських лідерів, шукати біблійні стандарти для кожної сфери суспільства та ефективні шляхи співпраці для розширення Царства Божого», – зазначив Антоній Бокун , член оргкомітету ВЕЛФ , координатор секції «Церква і громадянське суспільство».