• Головна
  • Теми
  • На 7-му Святі читання Ангелят учасники виготовлять найбільшу дитячу карту України...

На 7-му Святі читання Ангелят учасники виготовлять найбільшу дитячу карту України

14.09.2012, 14:46
Сьоме Свято читання в країні Ангелят – загальноміське сімейне свято, що завершує XIХ Форум видавців, відбудеться 16 вересня (початок о 13.00) у Львові, у парку імені Івана Франка. Організатори фесту – редакція дитячих журналів "Ангелятко" та "Ангеляткова наука".

Сьоме Свято читання в країні Ангелят – загальноміське сімейне свято, що завершує XIХ Форум видавців, відбудеться 16 вересня (початок о 13.00) у Львові, у парку імені Івана Франка. Організатори фесту – редакція дитячих журналів "Ангелятко" та "Ангеляткова наука".

Святкування проходить щовересня з 2006 року і збирає кожного разу близько 10 000 наймолодших відвідувачів. Протягом дня діти з батьками розважатимуться іграми, конкурсами та майстер-класами на будь-який смак.

Головною подією заходу стане виготовлення найбільшої дитячої карти – «Карти духовної України». Під час свята діти з батьками створюватимуть малюнки про Україну, сім’ю та добрі справи. Наприкінці дня з цих малюнків складуть найбільшу карту України. Ідейним натхненником створення найбільшої карти стала ГО «Духовна Україна». «Свято Ангелят покликане популяризувати сімейні, національні та духовні цінності. Тому наші психологи та аніматори розробили такий захід для батьків з дітьми, щоб було і цікаво, і корисно водночас», — розповіла головний редактор журналів "Ангелятко" та "Ангеляткова наука" Олена Волосевич.

Минулого року під час Свята Ангелят наймолодші відвідувачі власноруч виготовили найдовшу дитячу книгу. Рекорд увійшов до «Книги рекордів України».

А ще учасники заходу можуть завітати протягом Свята Ангелят на «Територію здоров’я», де наймолодшим відвідувачам розкажуть що робити, аби не хворіти, а дорослим – про небезпеку самолікування. Тут батьки з дітьми можуть долучитися до виготовлення гірлянди здоров’я. Натхненником та співорганізатором соціальної ініціативи є ГО АПАУ (Аптечна Професійна Асоціація України).

Крім того, всі гості фесту зможуть відвідати «Містечко морозива», а також «Драйв-майданчик», де дітей навчатимуть правил дорожнього руху. Наймолодші учасники матимуть можливість отримати свій перший досвід за кермом – безкоштовно покататися на електромобілях.