• Головна
  • Проекти
  • Анонс: тренінг для церковних прес-служб у Києві (1 квітня 2012 року)...

Анонс: тренінг для церковних прес-служб у Києві (1 квітня 2012 року)

26.03.2012, 19:25
Анонс: тренінг для церковних прес-служб у Києві (1 квітня 2012 року) - фото 1

1 квітня 2012 р. в Києві відбудеться тренінг "PR для Церков та релігійних організацій", який організовує Інститут релігійних наук св. Томи Аквінського за підтримки Релігійно-інформаційної служби України. Особливо корисним цей семінар буде для журналістів, лідерів та активістів релігійних організацій та Церков, піар-менеджерів, інтернет-блогерів.

kulygina.jpg1 квітня 2012 р. в Києві відбудеться тренінг "PR для Церков та релігійних організацій", який організовує Інститут релігійних наук св. Томи Аквінського за підтримки Релігійно-інформаційної служби України.

Семінар триватиме з 12.00 до 15.30.

«Сьогодні ми живемо в інформаційному середовищі, яке разом з величезними, небаченими раніше можливостями комунікації породжує нові виклики й загрози. Особливо делікатною є сфера релігійного піару, де потрібно не тільки знайти оптимальні шляхи комунікації з людьми, але й адекватний тон такого спілкування», - зазначають організатори.

Спікер семінару – редактор Релігійно-інформаційної служби України та керівник pr-школи РІСУ Олена Кулигіна. Серед тем, які обговорять учасники – організація роботи церковної прес-служби, інформаційні приводи, канали комунікації, проведення інформаційної кампанії та інше.

Особливо корисним цей семінар буде для журналістів, лідерів та активістів релігійних організацій та Церков, піар-менеджерів, інтернет-блогерів.

Дата: 1 квітня 2012 року (неділя)

Час: 12:00 - 15:30

Кількість учасників: до 20-ти осіб (для найбільш ефективної співпраці та інтерактивного спілкування авторки семінару з учасниками).

Мотиваційний внесок: 50 грн (роздаткові матеріали, кава-паузи). Оплата здійснюється безпосередньо на місці перед початком семінару.

Реєстрація обов'язкова. Заповнити реєстраційну анкету.

З будь-якими питаннями щодо семінару просимо звертатись до координаторки проекту: [email protected], 063 610 15 87 (Ольга Рибачук)

Семінар відбудеться за адресою:

Київ, вул.Якіра, 13 (ст.м. "Лук'янівська"), Інститут релігійних наук св.Томи Аквінського

Карта