• Головна
  • Новини
  • Засновник Спільноти молитовного служіння Володимир Тимощук потребує допомоги...

Засновник Спільноти молитовного служіння Володимир Тимощук потребує допомоги

30.04.2013, 16:05
Засновник Спільноти молитовного служіння Володимир Тимощук потребує допомоги - фото 1
45-ти річний Володимир ТИМОЩУК, батько 6-ьох дітей, вісім років бореться з раком крові. Але він не просто бореться зі своєю хворобою, але й допомагає сотням людей, організувавши молитовну мережу.

Володимир Тимощук45-ти річний Володимир ТИМОЩУК, батько 6-ьох дітей, вісім років бореться з раком крові. Але він не просто бореться зі своєю хворобою, але й допомагає сотням людей, організувавши молитовну мережу.

«1-е червня 2004 року – поділило моє життя на дві частини: життя до діагнозу «рак крові» та боротьбу за життя, –– згадує Володимир. –– У цей день провідні онкогематологи України встановили у мене діагноз Хронічна Мієлоїдна Лейкемія (ХМЛ, рак крові) в стадії акселерації. Простою мовою мені одна лікарка пояснила, що жити лишилось півроку, а може й протягну півтора, якщо продам квартиру в Києві та машину для оплати медикаментів».

З того часу пройшло 8 років. За цей час у Володі народилося ще двоє дітей –– Тетянка та Андрійко. У періоди, коли йому ставало краще, він активно працював, навчався (на формаційних курсах при парафії Марії Матері Церкви, Біблійних семінарах та катехитичних курсах УКУ) та почав служіння на Біблійній формації та євангелізаційних курсах в церкві св. Василія Великого в Києві. А також розпочав СМС-служіння, яке на сьогодні вийшло за межі України і охоплює близько однієї тисячі осіб, які моляться за потреби інших.

Тимощуки

Щоправда, влітку 2011р. стан погіршився настільки, що довелось оформити пенсію по інвалідності (2-га група). У 2012-ому стан був настільки поганий, що Володимиру вже дали першу групу інвалідності. Тоді друзі зібрали кошти і відправили Володю на обстеження та лікування до онкоклініки Інституту Жюля Борде в Брюсселі. Саме в той час в онкогематології клініки св. Луки в Брюсселі набирали групу пацієнтів для програми лікування експериментальним препаратом Понатініб, котрий проходить другу фазу клінічних досліджень в Європі (це означає, що в Україні препарат якщо появиться, то не раніше як через два-чотири роки) і розрахований виключно на пацієнтів з ХМЛ. Володю включили до цієї групи.

«Перші два місяці лікування були проблеми, –– згадує Володимир Тимощук, –– мене вже планували виключати з групи, але Понатініб нарешті подіяв і останні три тижні поспіль результати аналізів є позитивні і сталі. Професор, котрий мене лікує, каже що дуже добре, що ми нарешті маємо позитивні результати: трансплантація кісткового мозку, яку планують мені робити як тільки буде знайдено відповідного донора, при хороших показниках крові є вдвічі-втричі більш позитивною, ніж при загостренні хвороби. А позитивний результат трансплантації означає повне зцілення та життя без діагнозу, без хвороби, без інвалідних обмежень».

«Нині вперше за 8 років та 11 місяців боротьби за життя у мене з’явився шанс на повне одужання, –– продовжує. –– Тому прошу вашої допомоги у зборі коштів. Загальна сума витрат на підготовку, трансплантацію кісткового мозку та післяопераційний період складає 150.000Є. Перший внесок у розмірі 7.000 Є ми вже оплатили – процедуру пошуку донора запущено. То ж ваша допомога може дати мені шанс на нормальне повноцінне і здорове життя. І нехай Милосердний Господь благословить вас, укріпить та допоможе вам на вашій життєвій дорозі!»

Деталі на сайті: www.tyoma.com.ua

Реквізити для пожертв

Телефон Володимира Тимощука +38 (050) 311 86 24

Щоб не втрачати такі потрібні на лікування кошти через оподаткування доходів фізичних осіб, збір коштів проводиться за допомогою та на рахунок відомої та прозорої благодійної організації, яка має бездоганну репутацію – "Всеукраїнський благодійний фонд "Крона"

Благодійна організація "Всеукраїнський благодійний фонд "Крона"

р/р 2600116775 в гривні
р/р 2600515392 в євро та доларах США
в ВАТ "Райффайзен Банк АВАЛЬ
МФО 300335 код ЄДРПОУ 34818334
благодійна допомога на лікування Володимира Тимощука

Всеукраїнський благодійний фонд "Крона"
Групи компаній "НІКО" www. krona.niko.ua
м. Київ, вул. Набережно–Хрещатицька,
причал № 4 бізнес центр "Дніпро Плаза", 2-й ярус
тел: +38 (044) 260 00 00, внт. 250
факс: +38 (044) 200 4 222
Голова правління фонду Олена Мацібох

ПОПОВНЕННЯ КАРТКИ:

  • Приватбанку № 6762 4685 0075 7699 (отримувач - Тимощук Володимир Олексійович)
  • Укрсоцбанку № 5571 0126 1835 4388 (отримувач - Тимощук Володимир Олексійович)