Блог Максима Балаклицкого_image

Блог Максима Балаклицкого

Експертне опитування "Релігійна тематика українських ЗМІ після Євромайдану"

24.08.2014, 22:11
Запрошую взяти участь в експертному опитуванні з цієї теми. Інтенсивність історичних подій в Україні зросла неймовірно, починаючи з листопада 2013-го року. Спочатку – Євромайдан, потім – Революція гідності, далі – анексія Криму, а тепер – військові дії на Донбасі.

Добрий день!

Я працюю над дослідженням "Релігійна тематика українських ЗМІ після Євромайдану". 

Запрошую взяти участь в експертному опитуванні з цієї теми. 
Інтенсивність історичних подій в Україні зросла неймовірно, починаючи з листопада 2013-го року. Спочатку – Євромайдан, потім – Революція гідності, далі – анексія Криму, а тепер – військові дії на Донбасі.

ЗАПИТАННЯ: Чи змінився характер (частота, тон, стиль тощо) висвітлення релігійної тематики українськими ЗМІ за цей період? Якщо змінився, то в який спосіб? 

Ви можете дати яку завгодно коротку чи розлогу відповідь — вітаються будь-які деталі, аргументи й приклади. Якщо готові дати інтерв'ю з цієї теми, поінформуйте, як це краще зробити: по телефону, скайпу?.. Основні результати опитування будуть представлені в узагальненому вигляді, цитати з відповідей буде авторизовано. Матеріали опитування заплановано опублікувати українською та англійською мовами. 
Заздалегідь вдячний за участь. 
З повагою,
Максим Балаклицький,
доцент кафедри журналістики
Харківського національного університету
імені В.Н.Каразіна

Последние новости

Вчера
27 марта